Új, csúcstechnológiás lézerszkennerek kínálatunkban!

LZR-H100 Nyitó és biztonsági szenzor

A sorompókhoz nyújt megoldást az indukciós hurkok kiváltásához. Könnyen telepíthető, a tartókonzolra felszerelve azonnal munkába állítható. A nyitómezőben bármilyen típusú járművet érzékel a személygépkocsitól, az elektromos járműveken át a kompozit anyagból készült, vagy pótkocsival felszerelt gépjárművekig. Képes a keresztforgalom szűrésére és kizárólag akkor nyílik fel a sorompó, ha a jármű közlekedik. Mind a gyalogosokat, mind a járműveket pedig megóvja a sorompóval való érintkezéstől a biztonsági rendszere.

LZR-P110 Biztonsági szenzor automata ajtókhoz

Univerzális biztonsági megoldás toló-, lengő- és forgóajtókhoz. Az érzékelő a DIN 18650 és EN 16005 szabványoknak megfelelő. Kiválóan alkalmazható kül-, és beltéren egyaránt, köszönhetően a beépített fűtőrendszernek, valamint az eső-, és hószűrőnek és hogy figyelmen kívül hagyja a háttér fényvisszaverődéseit. Rugalmasan használható a különböző jelkimeneteknek köszönhetően, ilyenek például a lassú és stop üzemmód a forgóajtókhoz, vagy a virtuális nyomógombok a tolóajtókhoz. A P110-es szenzor mellett szól a könnyű telepíthetőség is, az érzékelő precíz beállítását teszi lehetővé a 3 látható lézerpont és az előre programozott észlelési mezőn túl van lehetőség az univerzális BEA távirányítóval egyedileg is paraméterezni az észlelési mezőt. A tökéletes biztonságot az 5 m x 5 m-es érzékelési területben (a küszöbön és a záró terület közelében egyaránt), 4 nagyfelbontású lézerfüggöny biztosítja.

LZR-I100 Biztonsági szenzor ipari kapukhoz

Az LZR széria utolsó tagja, az I100-ast kifejezetten ipari kapukhoz tervezték. A nagy pontosságú lézernyalábos technológia és a két különálló érzékelési terület garantálja a tökéletes biztonságot a kapu közelében. Ipari felhasználására alkalmassá teszi az IP 65-ös védelem, a vibráció és környezeti zavarok szűrése, valamint a kapu deformációjának szél alapján történő filterezése. Minden kaputípushoz megfelelő, így toló-, redőny-, és túlméretes kapukon is használható, valamint a kényelem érdekében virtuális nyomógomb is létrehozható a könnyű nyitáshoz. Mint a széria többi tagja, az I100-as is könnyedén telepíthető utólag is, automatikus a kapuméret tanítás, az érzékelési zónát pedig egyszerűen beállíthatjuk az univerzális távirányító és a három látható lézersugár segítségével.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.