Design

Rengeteg szín és mintázat segít, hogy kapuja harmonikusan illeszkedjen otthonához

Biztonság

A nemzetközi szabványnak is megfelelő védelmi funkciókkal megóvjuk Önt és családját

Miért az ALUTECH?

Viszonteladói hálózat

Bemutatótermek

Hitelesített szerelők

Alutech szekcionált garázskapu

Nem csak a behatolókkal szemben, hanem az időjárással szemben is ellenállóak a szekcionált kapuk, így folyamatosan kellemes időjárást biztosítanak a garázsban. Ráadásul a rengeteg szín és minta biztosítja, hogy egyedi és az ingatlannal harmonizáló kapuja legyen ügyfeleinknek.

  • A rétegeknek köszönhetően nem korrodálódnak a panelek
  • Megfelel az EN 12604 és az EN 12453 nemzetközi szabványoknak.
Alutech redőnykapuk

Alutech redőnykapu

A redőnykapuk ideálisak azokban az esetekben, ahol a garázsban kevés hely áll rendelkezésünkre. Azonban nem csak különböző méretekben is tudjuk gyártani a kapukat, így bármekkora nyíláshoz ideális megoldás lehet.

Ellenálló alapanyag

A redőnyök fő anyaga alumínium

Könnyű telepítés

Egyszerű megoldást kínál alacsony belmagasságú garázsokhoz

Alutech ügyfélszolgálat
Segítségre van szüksége?

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben (minden hétköznap 8:00 – 17:00 között) minden felmerülő kérdésre szívesen válaszol, de e-mailben is állunk rendelkezésére!

+36 23 880 868

Telepítésre van szükségem!

Ha helyszíni felmérésre és telepítésre van szüksége, keresse partnereinket! Ha segítségre van szüksége a telepítő kiválasztásában, kérje Ügyfélszolgálatunk segítségét.

+36 23 880 868

Népszerű megoldások egy helyen!

Mindenkinek aki Budapesten, vagy környékén él ajálnjuk, hogy nyitvatartási időben látogasson el a Motors for Gates üzletébe, ahol a bemutató termeinkben megnézheti a különböző garázskapuk típusait. Kollégáink szakszerűen tájékoztatják Önöket és segítenek az ideális kapu kiválasztásában.

Technológia és minőség

Minőségi termékek

  • Kiváló minőségű alapanyagok
  • Fejlett technológia
  • Nemzetközi minőségi tanúsítvány
Alutech termékek minőséggaranciája

Megoldások minden helyzetre

Gyakran ismételt kérdések

A húzórugókkal ellátott szekcionált kapuk szélessége legfeljebb 3,5 m, torziós rugókkal pedig legfeljebb 6 m.

A redőnykapuk maximális szélessége 7 m. A redőnykapuk megerősített oldalsó zárakkal és szélhoroggal ellátott vezető abroncsokkal vannak szerelve, így olyan régiókban is felszerelhetőek, ahol nagy erősségű szélnek vannak kitéve.

Mindkettő kaputípusnak megvannak az előnyei, a megfelelő típus kiválasztásához figyelembe kell venni a garázsunk adottságait és nem szabad megfeledkezni a rászánni kívánt keretösszegről sem.

A szekcionált kapuk a szigetelésük miatt olyan hőszigetelésre képesek, mint egy 60 cm vastag téglafal, ezért kiválóan alkalmasak fűtött garázsokhoz is. Az kapulap színében és mintázatában pedig végtelenek a lehetőségek, hiszen a digitális nyomtatásnak köszönhetően bármilyen szín vagy minta elkészíthető.

A redőnykapuk előnye, hogy kis helyigényük miatt az alacsony mennyezetű garázsokba is könnyedén beszerelhetőek. A kisebb helyigény mellett az ára is kedvezőbb, így kis költségvetésbe is belefér telepítésük.

Ha Ön nem biztos benne melyik kaputípus lenne a megfelelő, akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek a kiválasztásban és megrendelésben is.

A garázskapu telepítéséhez szakmai ismeretekre van szükség, ezért minden esetben azt ajánljuk válasszon a telepítéshez szakembert. Amennyiben nem tudja kihez forduljon, a Motors for Gates csapata segít kiválasztani az Ön számára megfelelő szerelőt a partnereink közül, akik biztosan minőségi munkát fognak végezni.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a garancia kizárólag akkor érvényes ha a kapu beszerelését szakember végzi!

Bíznak bennünk