Energiatakarékosság Alutech redőnyökkel
Hőszigetelés

A kaputömítések lehetővé teszik a hőszivárgás minimalizálását, ezáltal csökkentve a fűtési költségeket

Tartósság

Az ALUTECH kaputömítéseket nagy szilárdságú és tartós anyagokból állítják elő

Miért az ALUTECH?

Kiterjedt viszonteladói hálózat

Bemutatótermek

Hitelesített szerelők

A ponyvás kaputömítések előnyei

Az összehajtható, karokkal rendelkező keret védi a kaputömítést és a járművet a sérülésektől. A rugalmas tető és az elülső profilok speciális kialakítása biztosítja esőben a víz egyenletes lefolyását a kaputömítés szélei mentén, így megóvja az árut a csapadéktól.
Alutech ponyvás kaputömítések

Gyakorlati kialakítás

A keret elülső és hátsó része közötti PVC burkolás három külön elemből áll, amely kivitelezés egyszerűsíti a kaputömítések felszerelését és csökkenti a javítási költségeket, ha az egyik elem megsérül.

Átgondolt konstrukció

Az összehajtható, karokkal rendelkező keret védi a kaputömítést a töréstől, ha a járművezető hibát követ el parkolás közben. A keret elülső és hátsó profilja között elhelyezett mozgatható karok lehetővé teszik a szerkezet összehajtását és visszahelyezését az eredeti pozíciójába.

Esztétika

Az elülső profilok elülső oldalán a csavarok hiánya kiküszöböli a korrózió lehetőségét, és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. Az elülső PVC ponyvák előszereltek alumínium profilokkal, amelyek a pontosság mellett biztosítják a kaputömítések gyors és kényelmes felszerelését.

Alutech rakodástechnikai kiegészítők korrózióállósága

Korrozióállóság

A kaputömítések kereteinek eloxált alumínium profilja nincsen korróziónak kitéve, így a szerkezet tartós használat során is vonzó megjelenésű marad.

Nagy szilárdságú

A megerősített elülső PVC ponyvák vastagsága 3 mm, valamint magas kopásállósággal és szakítószilárdsággal rendelkeznek. Ezek szorosan lefedik a jármű testét a parkolás közben, biztosítva a szükséges feszességet, és védve a rakományt a hőmérséklet változásaitól és a csapadéktól.

Gyakran ismételt kérdések

Az ALUTECH DSF összecsukható ajtók tömítésére vonatkozó garanciaidő 2 év a termék vásárlónak történő átadásának napjától vagy a gyártás időpontjától, ha az átadás időpontja ismeretlen.

A termék teljes élettartama korlátlan, és a felhasználási feltételektől függ.

A folyamatos minőség-ellenőrzés a termelés minden szakaszában – az alapanyagok beszerzésétől a késztermékek végső ellenőrzéséig – lehetővé teszi állandóan magas minőségű termékek előállítását.

Ha egy nyílás napellenző tömítését választja összecsukható kerettel, az ALUTECH DSF:

  • Győződjön meg arról, hogy az ajtó kisebb, mint az egyedi tömítőanyag mérete. A nyílás maximális méretének legalább 90 mm szélességgel és legalább 45 mm magassággal kell lennie, mint a tömítőanyag megrendelt méretei .
  • Vegye figyelembe a szemüveg vagy a csuklós tető jelenlétét a beépítési helyen . Ha a targonca nincs megfelelően parkolva, a tömítőkeret elülsõ része összehajlik és felemelkedik. A tömítés tetőjétől a lombkorongnak legalább 150 mm-re kell lennie (600 mm mélységű tömítőanyag esetén).
  • Hasonlítsa össze a jármű méretét a nyílás méretével. Felhívjuk figyelmét, hogy a sátrak optimális átfedése az autó karosszériáján 150-200 mm legyen.

 

A műszaki megoldások katalógusában részletesebb információt találhat az ALUTECH nyílás és kezelőberendezés tömítőanyagának kiválasztásáról.

Az ALUTECH DSF rekesz-tömítés szokásos kialakítása hatékony védelmet nyújt a rakomány és a személyzet számára a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen:

  • a felső mennyezet lejtése 10 ° előrehaladással megakadályozza a csapadék felhalmozódását;
  • az elülső profilok kiálló, ereszcsatornákkal biztosítják a víz elvezetését a szerkezet oldalán.

A nyitó tömítés hatékonysága attól függ, hogy mennyire helyesen választják meg annak méreteit a használt járművek mérete alapján.

Azoknál a létesítményeknél, ahol csak Eurotrucks szolgálnak fel, egy ALUTECH DSF tömítőanyag használható, amely a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  • magasság – 3400 mm;
  • szélesség – 3400 mm;
  • mélység – 600 mm;
  • a felső sátor magassága – 1000 mm;
  • oldalsó napellenzők szélessége – 600 mm.

Ez a megoldás biztosítja a nyílás lezárását és a rakomány hatékony védelmét a kedvezőtlen körülményektől.

Technológia és minőség

Intsen búcsút a rozsdának!

A legmodernebb berendezéseinknek köszönhetően, minden termékünkre képesek vagyunk a lehető legjobb minőségű bevonatot elkészíteni. A speciális bevonat ellenáll a mechanikai és hőhatásoknak, UV sugárzásnak és korróziónak is, így termékeink hossz évekig megőrzik állapotukat.

Alutech rakodástechnikai kiegészítők rozsdamentes réteg

Az ALUTECH-nal való munka előnyei

Rövid gyártási idő

Gyártás és szállítás Fehéroroszországból akár 4 hét alatt, a termék típusától függően.

10 éves garancia

Kiterjesztett garancia a korrózió ellen a rámpakiegyenlítőkre és az előtétrámpákra.

Raktárprogram

A hatékonyan működő raktár építéséhez minden elem rendelkezésére áll! Legyen szó ipari kapuról, előtétrámpáról vagy védelmi berendezésekről.

Versenyképes ár

Mivel a teljes gyártás képesek vagyunk elvégezni, igen kedvező és rugalmas árképzéssel állunk az Ön rendelkezésére.

Alutech ügyfélszolgálat
Seítségre van szüksége?

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben (minden hétköznap 8:00 – 17:00 között) minden felmerülő kérdésre szívesen válaszol, de e-mailben is állunk rendelkezésére!

+36 23 880 868

Telepítésre van szükségem!

Ha helyszíni felmérésre és telepítésre van szüksége, keresse partnereinket! Ha segítségre van szüksége a telepítő kiválasztásában, kérje Ügyfélszolgálatunk segítségét.

+36 23 880 868

Bíznak bennünk