Funkcionalitás

Utólag is beszerelhető az épület megbontása és akna építése nélkül

Helytakarékos

Különböző szögekben is felszerelhető, így szűk helyen is lehetővé teszi a parkolást

Miért az ALUTECH?

Kiterjedt viszonteladói hálózat

Bemutatótermek

Hitelesített szerelők

Az előtétrámpák előnyei

A külső rakodó rámpákkal helyet takaríthat meg az épületben, valamint szűk helyeken is megkönnyítheti a parkolást és így a rakodást is, mivel különböző szögekben felépíthető az épület homlokzatához képest.
Rozsdásodás elleni védelem rakodó előtétzsilipeknél

Rozsdásodás elleni védelem

A rámpakiegyenlítő fém alkatrészeinek kétkomponensű festése és előzetes homokfúvása biztosítja a termék korrózióállóságát.

Erő és merevség

A robusztus tervezése lehetővé teszi, hogy a berendezés elbírjon akár 60 kN (6 tonna) súlyt.

Helytakarékos

Az rámpák az épület homlokzatához képest különböző szögekben (45º, 60º, 90º, 120º, 135º) való felszerelése lehetővé teszi az akadálymentes parkolást szűk térben is.

Állítható magasságú lábak Alutech rakodástechnikai kiegészítőknél

Extra támasztók

A 3000 mm hosszúságú és annál hosszabb rakodóplatformokhoz használt kiegészítő hátsó támaszok biztosítják a szerkezet stabilitását. Az ügyfél kérésére az ennél rövidebb rámpák is felszerelhtők kiegészítő támasztékkal.

Szilárd alap

A 3000 mm-nél hosszabb peronhosszúság mellett kiegészítő tartókat szállítunk, amelyek biztosítják a szerkezet merevségét és stabilitását.

Sokoldalú megoldások

Két modell garantálja, hogy ügyfelünk megtalálja a számára tökéletes megoldást.

Széles színválaszték

A megrendelő kérésére az ALUTECH rámpakiegyenlítők szine bármilyen színnel festhetők a RAL katalógusnak megfelelően, így a vállalat arculatához igazíthatóak.

Kétkomponensű zománc

A rámpakiegyenlítő fém alkatrészeinek kétkomponensű festése és előzetes homokfúvása biztosítja a termék korrózióállóságát.

Gyakran ismételt kérdések

Ha ALUTECH DH újratöltő állványt rendelünk profilozott lemez vagy szendvicspanel burkolattal, a szokásos szállítókészlet falhoz illeszkedő sínekkel, alacsony permetezéssel a peron oldalán, a tető és a falak illesztési keretének sarkaihoz tartozik. Ezek az elemek megbízhatóan védik a huzatot és az esőzést.

A rakodó rámpájának tervezésekor szem előtt kell tartani, hogy a teherautó manőverezéséhez és parkolásához szükséges hely hosszának kétszeresének kell lennie a teherautó hosszának, két méteres szélességgel. A legtöbb pótkocsival felszerelt közúti vonatok hossza korlátozva 18 m. Tehát egy 18 m hosszú teherautó számára szabad helyet kell biztosítani egy 38 m hosszú rámpánál.

Ha ez a hely korlátozott, akkor a munkafolyamatot úgy lehet megszervezni, hogy a rakodóállványt egy szögbe rögzíti .

Az ALUTECH DH újratöltő platform szendvicspanelekkel kiválóan tömíti és hőszigetelővé teszi az újratöltő állomást. Védi a személyzetet és a berendezéseket a csapadék és más kedvezőtlen időjárási hatásoktól.

Az előcsarnok tetejére a szendvicspanelek fölött profilos lemezt helyeznek el, amely kiküszöböli a víz bejutását a helyiségbe a panelek kereszteződésénél.

A csapadék eltávolítását az előcsarnok tetejének 5 ° -os előrefelé dőlése és az ereszcsatorna is biztosítja.

Az újratöltő előcsarnokok egymáshoz közel helyezhetők el. Ugyanakkor a teherautók parkolására a szomszédos oszlopokhoz egy ilyen döntés nehézségeket okozhat a raktár személyzetének és a szállító számára a karosszéria és a fülke ajtajainak kinyitásakor. Ezért a tervezés során javasolt, hogy az átrakodási oszlopok tengelyei között legalább 4000 mm távolság legyen . Ez biztosítja a teherautó karosszéria ajtajainak akadálytalan és kényelmes kinyitását, valamint a fülke ajtaját, hogy a vezető szabadon hozzáférhessen.

Az ALUTECH-el való munka előnyei

Rövid gyártási idő

Gyártás és szállítás Fehéroroszországból akár 4 hét alatt, a termék típusától függően.

10 éves garancia

Kiterjesztett garancia a korrózió ellen a rámpakiegyenlítőkre és az előtétrámpákra.

Raktárprogram

A hatékonyan működő raktár építéséhez minden elem rendelkezésére áll! Legyen szó ipari kapuról, előtétrámpáról vagy védelmi berendezésekről.

Versenyképes ár

Mivel a teljes gyártás képesek vagyunk elvégezni, igen kedvező és rugalmas árképzéssel állunk az Ön rendelkezésére.

Alutech ügyfélszolgálat
Segítségre van szüksége?

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben (minden hétköznap 8:00 – 17:00 között) minden felmerülő kérdésre szívesen válaszol, de e-mailben is állunk rendelkezésére!

+36 23 880 868

Telepítésre van szükségem!

Ha helyszíni felmérésre és telepítésre van szüksége, keresse partnereinket! Ha segítségre van szüksége a telepítő kiválasztásában, kérje Ügyfélszolgálatunk segítségét.

+36 23 880 868

Bíznak bennünk