Energiahatékonyság

Védi a rakodórámpát a légköri csapadéktól és a széltől, csökkenti a zajszintet

Könnyű telepítés

Az előtétzsilip előre felépített szerkezete lehetővé teszi a gyors felszerelést

Miért az ALUTECH?

Kiterjedt viszonteladói hálózat

Bemutatótermek

Hitelesített szerelők

A rakodó előtétzsilipek előnyei

Az ALUTECH előtétzsilipeket a raktár vagy a műhely előtt helyezik el, ezáltal önálló rakodó rámpák képezhetők, amelyek burkolatuknak köszönhetően megvédik az árut a hőhatásoktól és a csapadéktól.
Alutech rakodó előtétzsilipek

Megerősített konstrukció

A felső rész két kábelhosszabbítása további merevséget és stabilitást biztosít a szerkezetnek.

Könnyen szerelhető

Az előtétzsilip előre felépített szerkezete kiküszöböli a hegesztés szükségességét, és lehetővé teszi a helyszínen a gyors és kényelmes felszerelést.

Megtakarítás a fűtésnél

Szendvicspanellel is szerelhető, ahol a 45 mm-es panelvastagság biztosítja az optimális hőszigetelést. Mikrobordás és S bordás kivitelben is kérhetőek.

Időjárás védelem rakodó előtétzsilipeken

Időjárásvédelem

Az 5 °-ban előredőlő szögben elhelyezett tető biztosítja az előtétzsilipek egyenletes vízelvezetését. Az oldalsó köpenyek esőben elterelik a víz áramlását a platformról, és megvédik a túlterhelési zónát a csapadéktól.

Egyedi kialakítás

Az előtétzsilip burkolatának festéséhez egy standard színpalettát kínálunk, így kiválaszthatja a megfelelő színt, amely megfelel az épület homlokzatának és stílusának.

Egyedi kivitel

A megrendelő kérésére 900 mm és 1400 mm közötti alapmagasságú előtétzsilip is legyártható.

Széles színválaszték

Az előtátzsilipek burkolatnak egyedi festése a RAL paletta alapján lehetésges, így harmonizálhat a cég arculatával.

Tartós bevonat

A fém alkatrészek kétkomponensű festése és előzetes homokfúvása biztosítja a termék korrózióállóságát.

Gyakran ismételt kérdések

Ha ALUTECH DH újratöltő állványt rendelünk profilozott lemez vagy szendvicspanel burkolattal, a szokásos szállítókészlet falhoz illeszkedő sínekkel, alacsony permetezéssel a peron oldalán, a tető és a falak illesztési keretének sarkaihoz tartozik. Ezek az elemek megbízhatóan védik a huzatot és az esőzést.

A rakodó rámpájának tervezésekor szem előtt kell tartani, hogy a teherautó manőverezéséhez és parkolásához szükséges hely hosszának kétszeresének kell lennie a teherautó hosszának, két méteres szélességgel. A legtöbb pótkocsival felszerelt közúti vonatok hossza korlátozva 18 m. Tehát egy 18 m hosszú teherautó számára szabad helyet kell biztosítani egy 38 m hosszú rámpánál.

Ha ez a hely korlátozott, akkor a munkafolyamatot úgy lehet megszervezni, hogy a rakodóállványt egy szögbe rögzíti .

Az ALUTECH DH újratöltő platform szendvicspanelekkel kiválóan tömíti és hőszigetelővé teszi az újratöltő állomást. Védi a személyzetet és a berendezéseket a csapadék és más kedvezőtlen időjárási hatásoktól.

Az előcsarnok tetejére a szendvicspanelek fölött profilos lemezt helyeznek el, amely kiküszöböli a víz bejutását a helyiségbe a panelek kereszteződésénél.

A csapadék eltávolítását az előcsarnok tetejének 5 ° -os előrefelé dőlése és az ereszcsatorna is biztosítja.

Az újratöltő előcsarnokok egymáshoz közel helyezhetők el. Ugyanakkor a teherautók parkolására a szomszédos oszlopokhoz egy ilyen döntés nehézségeket okozhat a raktár személyzetének és a szállító számára a karosszéria és a fülke ajtajainak kinyitásakor. Ezért a tervezés során javasolt, hogy az átrakodási oszlopok tengelyei között legalább 4000 mm távolság legyen . Ez biztosítja a teherautó karosszéria ajtajainak akadálytalan és kényelmes kinyitását, valamint a fülke ajtaját, hogy a vezető szabadon hozzáférhessen.

Az ALUTECH-el való munka előnyei

Rövid gyártási idő

Gyártás és szállítás Fehéroroszországból akár 4 hét alatt, a termék típusától függően.

10 éves garancia

Kiterjesztett garancia a korrózió ellen a rámpakiegyenlítőkre és az előtétrámpákra.

Raktárprogram

A hatékonyan működő raktár építéséhez minden elem rendelkezésére áll! Legyen szó ipari kapuról, előtétrámpáról vagy védelmi berendezésekről.

Versenyképes ár

Mivel a teljes gyártás képesek vagyunk elvégezni, igen kedvező és rugalmas árképzéssel állunk az Ön rendelkezésére.

Alutech ügyfélszolgálat
Segítségre van szüksége?

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben (minden hétköznap 8:00 – 17:00 között) minden felmerülő kérdésre szívesen válaszol, de e-mailben is állunk rendelkezésére!

+36 23 880 868

Telepítőre van szükségem!

Ha helyszíni felmérésre és telepítésre van szüksége, keresse partnereinket! Ha segítségre van szüksége a telepítő kiválasztásában, kérje Ügyfélszolgálatunk segítségét.

+36 23 880 868

Bíznak bennünk