Megbízható

A hidraulikus rámpakiegyenlítőhöz tartozó két emelőhenger garantálja a megbízható és biztonságos működést

Hatékonyság

A robusztus tervezése lehetővé teszi, hogy a berendezés elbírjon akár 60 kN (6 tonna) súlyt

Miért az ALUTECH?

Kiterjedt viszonteladói hálózat

Bemutatótermek

Hitelesített szerelők

A hidraulikus rámpakiegyenlítők előnyei

A hidraulikus rámpakiegyenlítők kiigazítják a teherszállító jármű padlója és a raktár rámpája között a távolságban és a magasságban meglévő különbséget, ezáltal segítenek a rakodó-berendezés akadálymentes hozzáférésében, illetve segítik a személyzet hozzáférését a be- és kirakodási folyamat során.
Alutech ipari szekcionált kapuk

Széleskörű

A különböző méretekből és a különböző modellekből rendelkezésre álló széles választéknak köszönhetően megtalálhatja a rakodórámpa összeállításához a megfelelő kombinációt, figyelembe véve az épület sajátosságait.

Megerősített lemezek

A rámpakiegyenlítő felső lemezének hosszanti megerősítése acélból készült megerősítő lemezek segítségével védelmet nyújt a deformáció, különösen a kátyúk kialakulása ellen.

Ellenálló

Télen az alacsony hőmérsékletű régiók esetén ajánlott olyan hidraulikaolaj használata, amely -40 °C-ig alkalmazható. Ez gondoskodik a berendezések zavarmentes üzemeltetéséről a zord éghajlati viszonyok között.

Rakodástechnikai kiegészítők minőségellenőrzése

100% -os minőség-ellenőrzés

Az egyes termékek speciális standon történő 100%-os, maradéktalan szállítás előtti tesztelése garantálja a megbízható működést a helyszínen. A kimeneti fázisban a rámpakiegyenlítők működését 10 üzemi cikluson keresztül teszteljük.

További biztonság

A hagyományos rámpakiegyenlítő két fő emelőhengere védelmet nyújt az elmozdulás (a rámpakiegyenlítő oldalra billenése) ellen, ha a jármű váratlanul elindul a be- és kirakodás során.

Szilárdság

12 pár billenőlap-zsanér csatlakoztatja a billenőnyelvet és az SL rámpakiegyenlítő felső lemezét egymáshoz, ezáltal biztosítva a szerkezet szilárdságát.

Széles színválaszték

A megrendelő kérésére az ALUTECH hidraulikus rámpakiegyenlítők bármilyen színnel festhetők a RAL katalógusnak megfelelően, így a vállalat arculatához igazíthatóak.

Tartós bevonat

A hidraulikus rámpakiegyenlítő fém alkatrészeinek kétkomponensű festése és előzetes homokfúvása biztosítja a termék korrózióállóságát.

Gyakran ismételt kérdések

A be- és kirakodás kikapcsolt állapotban történő végrehajtása szigorúan tilos . Az áramellátás kikapcsolása a hidraulikus rendszer blokkolásához vezet, amelynek eredményeként a peron nem igazodik a jármű karosszéria magasságbeli különbségeihez, amikor a rakodó elhalad. A kikapcsolt állapotban lévő súlyozott terhelés a berendezés károsodását okozhatja.

Hirtelen áramkimaradás esetén, valamint a peron áramellátásának kikapcsolása után a hidraulikus rendszert manuálisan ki kell nyitni. Ehhez állítsa a vezérlőegység kapcsolóját „I” helyzetbe és nyomja meg az emelőkosár gombot.

Tilos a berakodási és kirakodási műveleteket hajtva végezni a szintező platformon , mivel ez a berendezés meghibásodásához vezethet.

Az SL (billenőnyelv) és TL ( teleszkópos rámpanyelv) modellek közötti fő különbség a rámpahosszabbító mechanizmusban keresendő.

A billenőnyelves technológia működése a következő: a kezelőgomb lenyomva tartásakor az elektrohidraulikus rendszer a legmagasabb pozícióba emeli a rámpakiegyenlítőt, és automatikusan átbillenti a rámpanyelvet. Ezt követően a rámpakiegyenlítő zökkenőmentes módon leereszkedik a járműre, és különleges hidat képez a gépekhez való hozzáférés érdekében.

A teleszkópos rámpanyelv mechanizmusa lehetővé teszi a rámpanyelv meghosszabbításának beállítását a jármű terhelési fokának megfelelően, és biztosítja a tehergépkocsin az elhelyezése pontosságát. A kibővített teleszkópos láb legfeljebb 1000 mm hosszúsággal kompenzálja a szükséges távolságot a jármű platójáig, amikor a platform az ajtó előtt kerül felszerelésre. Ezáltal biztosítja a raktár maximális hőszigetelését. Az egy méter hosszú rámpanyelvet vonatok vagy más, oldalsó rakodású járművek karbantartására is használják.

Az SL és TL sorozatú rámpákon a megengedett legnagyobb terhelés 60 kN, azaz 6 tonna. Ugyanakkor a kis vagy kemény anyagú kerekekkel készült rakodóberendezés használata megnövei a pontterhelést, így a jármű típusától függően különböző terhelési maximumok vannak meghatározva.

A maximális terhelhetőség pontos mértékéről kérjük tájékozódjon a termékek műszaki dokumentációjából!

Az acél vastagsága 6/8 mm illetve 8/10 mm az SL és TL típusú rámpakiegyenlítők esetében. Acélminőség: S235 az EN 10025 szerint

Az alapfelszereltség részeként a rámpákat a Renolin B HVI ISO VG 22 olajjal töljük fel, ez az olaj -15°C-os hőmérsékletig lehet használni. Ennél hidegebb időjárás esetén a készülék feltölthető Renolin MR 310 HVLPD 15 olajjal is, amely már -40°C-os hőmérsékletig használható.

A Renolin hidraulika olajat a német FUCHS cég gyártja, amely biztosítja a kiváló minőséget.

A kiegyenlítő elektrohidraulikus platformokat a Fehérorosz Köztársaságban, az Orosz Föderációban és Ukrajnában nem kell kötelezően tanúsítani. A platformok azonban nyilatkozat formájában kötelesek igazolni a szabványok betartását.

Minden új terméket, amelyet kínálunk a piacnak, eredetileg a legszigorúbb nemzetközi szabványok alapján fejlesztették ki, és számos belső és külső tesztet hajtanak végre független laboratóriumokban. Az ALUTECH SL és az ALUTECH TL szintező platformokat úgy tervezték, hogy figyelembe vegyék az európai szabványok valamennyi irányelvének követelményeit. Ezért a termékek megfelelnek az Európai Unió irányelveinek, a vámunió műszaki előírásainak és Ukrajna nemzeti szabványainak, amelyeket a vonatkozó nyilatkozatok is megerősítenek.

Bízunk benne termékeink minőségében, és 10 éves kiterjesztett garanciát vállalunk a korrózió ellen.

A fő termék jótállási ideje 2 év. Az alkatrészekre vonatkozó jótállási idő differenciált:

  • 2 év a vezérlőegységnél;
  • 1 év hidraulikus állomás, hengerek és nagynyomású tömlők számára.

A jótállási időszakot a termék vásárlónak történő átruházásának napjától számítják.

A gyárban 100% -os minőség-ellenőrzés biztosított . Mindegyik platformon 10 szállítási ciklust tesznek át egy speciális állványon, ahol ellenőrzik az összes rendszer egészségét.

Hirtelen áramkimaradás esetén, valamint a peron áramellátásának kikapcsolása után a hidraulikus rendszert manuálisan ki kell nyitni. Ehhez állítsa a vezérlőegység főkapcsolóját „I” helyzetbe, és tartsa nyomva az emelőkosár gombot 1-2 másodpercig (hirtelen áramkimaradás esetén ezeket a műveleteket a tápegység helyreállítása után kell végrehajtani).

A hidraulikus rendszer kioldásakor tilos semmilyen tárgyat feltenni a peronra.

A be- és kirakodás elvégzése a szintező platform kikapcsolt állapotában szigorúan tilos , mivel ez a berendezés meghibásodásához vezethet.

Az Alutech kezelőberendezései olyan platformokat tartalmaznak, amelyek egyedi hossza 2000-4500 mm (500 mm-es szöggel) és 1750-2250 mm-es szélességgel (250 mm-es szöggel).

Ugyanakkor a tényleges (általános) méretek 70-150 mm-rel lehetnek nagyobbak, a peron sorozatától és modelljétől függően. A lekerekített rendelési méretek egyszerűsítik az ügyfelek megrendelésének folyamatát.

A gödrök előkészítésekor használjon műszaki dokumentációt és rajzokat az Alutech újratöltő berendezéséhez.

Az SSK oldalsó tömítőkészletet a gyárban egy kiegyenlítő állványra szerelt vevőnek szállítják.

Ha telepíteni kell egy tömítéskészletet egy már felszerelt peronra, akkor külön termékként is megrendelhető (az SSK a peron méretében kerül szállításra).

A tömítés beszerelési folyamata a következő lépésekből áll:

Emelje fel az emelvényt a legmagasabb helyzetbe, és kapcsolja ki a vezérlőegységet (állítsa a kapcsolót „I” állásból „0” állásba). Tilos a peron alatt lenni ebben a helyzetben !
Távolítsa el a védőfóliát a tömítőanyag ragasztószalagáról és ragassza rá az állványra az alábbi kép szerint (8 mm távolságban kell lennie a hegesztés felső részétől a tömítőanyagig):

Végezzen 2 lyukat ⌀5–5,2 mm, és szereljen be 2 acél szegecset 5×10 (St) DIN 7337, az alábbi képen látható tűréshatárokat betartva (a peron hátulján a 37 mm tűrés megnövelhető, mivel ezt a pontot a gödörfala blokkolhatja). :

Állítsa a vezérlőegység főkapcsolóját „I” helyzetbe, és tartsa nyomva az emelőkosár gombot 1-2 másodpercig a peron későbbi parkolási helyzetbe történő felszerelésekor.

A tömítések felszerelésekor vegye figyelembe a biztonsági óvintézkedéseket és a szükséges biztonsági óvintézkedéseket.

Az ALUTECH előnyei

Rövid gyártási idő

Gyártás és szállítás Fehéroroszországból akár 4 hét alatt, a termék típusától függően.

10 éves garancia

Kiterjesztett garancia a korrózió ellen a rámpakiegyenlítőkre és az előtétrámpákra.

Raktárprogram

A hatékonyan működő raktár építéséhez minden elem rendelkezésére áll! Legyen szó ipari kapuról, előtétrámpáról vagy védelmi berendezésekről.

Versenyképes ár

Mivel a teljes gyártás képesek vagyunk elvégezni, igen kedvező és rugalmas árképzéssel állunk az Ön rendelkezésére.

Alutech ügyfélszolgálat
Segítségre van szüksége?

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben (minden hétköznap 8:00 – 17:00 között) minden felmerülő kérdésre szívesen válaszol, de e-mailben is állunk rendelkezésére!

+36 23 880 868

Telepítésre van szükségem!

Ha helyszíni felmérésre és telepítésre van szüksége, keresse partnereinket! Ha segítségre van szüksége a telepítő kiválasztásában, kérje Ügyfélszolgálatunk segítségét.

+36 23 880 868

Bíznak bennünk