Webáruház Árkalkulátor

MA-Gipsz Kft. sikertörténet

MA-Gipsz Kft. sikertörténet
Legújabb sikersztorinkban a MA-Gipsz Kft. ügyvezetőjével, Magyarics Lászlóval beszélgetünk közelmúltbeli sikereikről.

 Szia Laci! Először is bemutatnád nekem kérlek pár mondatban a cégeteket? Mióta vagytok a piacon, mivel foglalkoztok, illetve, hogy kerültetek kapcsolatba velünk?

A cég maga 2012-en váltott új névre, ekkor már foglalkoztunk kapukkal. Én magam 2010-2011 környékén kezdtem egyéni vállalkozóként, 2012-ben pedig megalakult a MA-GIPSZ Kft. Veletek nagyjából 5 éve vettük fel először a kapcsolatot, azóta pedig jónéhány lakossági, valamint ipari csarnokos projektet valósítottunk meg a kapukat illetően.
 
  

Tudnál esetleg kiemelni valamilyen egyedi megoldást a közelmúltból?

Természetesen!
Például a legutóbbi projekt az egy mezőgazdasági csarnok volt, amiben szerepelt egy 8 X 5 méteres kapu,(ami ha jól tudom az eddigi Alutech eladások között a legnagyobb Magyarországon), illetve emellett 4 db 5 X 5 méteres. De ezen kívül volt például korábban projektünk a Fővárosi Vízművekkel is, ahol egy 12 kapus csarnokot kellett megvalósítani.
Ezen kívül még, ami említésre méltó, például Szekszárdon a Mészáros Borháznak készült el egy 3 kapus, egyedi gyártású Alutech termékekből megvalósított projekt. Ezek 5800 X 5800 méretben kerültek beszerelésre.  Ennek a projektnek lesz folytatása, ami jövőre fog elkészülni.
Illetve A Paksi Ipari parkban van még egy nagyobb elkészült projektünk, ami egy 7 kapus megoldás.
A legújabb, abszolút egyedi gyártású kapuk különleges kérésekkel „Vízzáró kapuk" telepítése a HungaroControl Zrt –nél.
 
      

Hogyan emlékszel vissza az együttműködésünk kezdetére?

Én megkerestem több csarnoképítő céget, és elég jól sikerült velük az együttműködés, majd ezután, keresésbe kezdtem, hogy egy megfelelő árfekvésű és minőségű kaput tudjak a szolgáltatásunk mögé rakni, ami megfelelő ellenfele lehet a nagy konkurenseknek. Így jöttetek a képbe ti és az Alutech kapuk.

 
   

Tehát akkor lényegében mindig Alutech-el dolgoztok?

Ha csak a megrendelőnek nincs konkrét márka kérése, akkor csak Alutech, igen.

Elégedettek vagytok a márkával?

Igen abszolút! Ipari kapu terén más nem is jöhet szóba.

Volt esetleg olyan eset, amikor valami problémába ütköztetek? Gondolok itt például olyanra, hogy mondjuk bizonyos költségkeretbe bele kellett férni?

Nem mondhatni, mivel az áraink nagyon versenyképesek. Eddig nagyjából 90%-os az arány az ajánlatkiadások és a megrendelések között. Maga a termék is jó, mi pedig hozzáteszünk egy prémium szolgáltatást. A magyar piacon jelenlévő „magyar gyártmányú” kapukkal nyilván nem tudunk versenyezni és nem is akarunk, (ezt mindenhol kihangsúlyozom), mert teljesen különböző ár szegmensről és ami fontos, minőségről beszélünk. Tehát lényegében az Aultech-el alacsonyabb ár mellett jóval magasabb minőséget kapunk. 
 
  

Mi a tapasztalat egyébként a minőségbeli különbségek tekintetében, ha mondjuk egy ismert márkával kéne összehasonlítanod?

Vannak olyan magyar kapuk, melyek prémiumként reklámozzák magukat, de ha összehasonlítjuk az Alutech minőségével, akkor csak az első, vagy mondjuk a másodosztály jelzőt akaszthatnánk rá. Egy Alutech kapu, ha le van gyártva, akkor le van gyártva. Azt szoktam mondani, hogy az ezzel a területtel foglalkozó szakemberek számára, egy Alutech kaput össze lehet rakni egy csavar behajtóval, meg egy szerelőládával. Tehát nem kell flex, nem kell fűrész, fúró, az a furat, az a vas ott van, ahol kell lennie, csak összecsavarozzuk, beállítjuk és jó. Ez az itthon „gyártott” kapuknál nem ilyen egyszerű.
 
   
 
Ajánlanád esetleg másoknak is az Alutech-et, vagy mondjuk a mi szakmai támogatásunkat?

Folyamatosan ajánlom! 😊 Jelenleg is vannak zajló projektek, és szinte minden héten érkezik egy kamionnyi Alutech kapu a madocsai raktárunkba. A megkeresések is folyamatosan érkeznek, úgyhogy terjed az Alutech hírneve.
 
Köszönöm szépen a segítségedet és további sok sikert kívánok nektek!              

L-Gate Kaputechnika Kft. Sikertörténet

L-Gate Kaputechnika Kft. Sikertörténet
Sikertörténetünk következő részében az L-Gate Kaputechnika Kft. ügyvezetőjét, Horváth Lászlót kérdeztük az eddigi sikereikről, melyet velünk együtt, közösen értek el. Ő készséggel állt rendelkezésünkre, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk neki!
 
Szia Laci! Először is bemutatnád nekem kérlek pár mondatban a cégeteket? Mióta vagytok a piacon, mivel foglalkoztok, illetve, hogy kerültetek kapcsolatba velünk?
 
2007-óta vagyunk a piacon. Már a legelejétől kezdve kifejezetten a kaputechnikára specializálódtunk.
Egy kedves barátom ajánlotta személy szerint a Massi-t (az ügyvezető), akivel azonnal felvettem a kapcsolatot.
Már a kezdetkor meglepően segítőkész volt és készséggel állt rendelkezésünkre bármilyen kérdéssel kapcsolatban.
 
    

A minőségünkkel mennyire vagytok megelégedve? Mi az, amit esetleg kiemelnél ennek kapcsán?
A minőség mindenképpen kiemelendő. Egészen más kategóriát képviselnek ezek a termékek. Őszintén szólva, mint ahogy azt korábban is mondtam, az indulástól kezdve a ti termékeiteket használjuk, nem véletlenül.
Mert nagyon meg vagyunk velük elégedve. Természetesen igénytől, illetve a megrendelő kérésétől függően, szoktunk szerelni más gyártó termékeit is, de én, ha tehetném, akkor csak ezekkel foglalkoznék.
Gondolok itt most konkrétan a garázskapukra. Viszont, például kapumozgató motorból nem szerelek egyáltalán mást, csak Rogert. Itt, amit érdemes kiemelnem, hogy 2007-től kezdve, soha nem kellett garanciális ügyben visszamennem sehova Roger termék kapcsán, javítani. Tehát akkor adott a kérdés, hogy miért szerelnék mást? Az Alutech kapuk beszerelése sokkal könnyebb, rengeteg időt lehet vele spórolni. Ez pedig azért van,
mert minden furat, zsanér...stb… ott van, ahol lennie kell. Tehát nem kell utólag fúrni, fabrikálni.
Ez profi, szó szerint.
 
   
 
Milyen egyedi megoldásokat tudnál kiemelni a közelmúltból?
Tudomásom szerint, én rendeltem először tőletek Alutech Prestige kaput, hogy csak egyet kiemeljek.Az újdonságaitokat általában mindig ki szoktam próbálni.
Ennek mi az oka?
 
Egyrészről szeretem az újdonságokat, másrészről amire a Massi azt mondja, hogy jó, az biztosan jó. Eddig sohasem csalódtam abban, amit ő ajánlott nekünk.
 
    

Akkor mondhatjuk, hogy a te ügyfeleid is egytől-egyig elégedettek?
Abszolút. Nem igazán tudok kiemelni egy-egy projektet, mert mindegyik ügyfél nagyon elégedett volt eddig, reméljük ez a jövőben is így fog maradni. 😊
 
Egy-két mondatot tudnál még nekem mondani, ami kiemelendő pozitívum az Alutech-nél
a versenytárs márkákkal szemben?

 
Szerelőként, amit mindenképp kiemelnék és már említettem is, az a könnyű szerelhetőség. Korábban sokszor találkoztam olyan panelekkel, amiken egy darab furat nem volt. Mire mindent átfúrsz rajta, addigra lemegy a nap.
Az Alutech-nél ilyen problémák nincsenek. Természetesen a minőségre is nagyon odafigyelnek. Tökéletes tervezés végeredményei ezek a termékek.

Köszönöm szépen a segítségedet és további sok sikert kívánok nektek!