Webáruház Árkalkulátor

Trend sorozat bemutatása

Az Alutech bemutatja az új szekcionált kapuit az R+T rendezvényen
Amikor az Alutech pár évvel ezelőtt elkezdte Magyarországon forgalmazni a szekcionált kapuit, az egyik legfontosabb stratégiája az ügyfelek visszajelzése volt. Különös módon a negatív visszajelzésekre összpontosítottak, mert tapasztalatból tudták, hogy ez lesz a siker kulcsa.

Az Alutech egyik legfontosabb stratégiája, hogy meghallgassa az ügyfeleit. Így a több hónapig tartó fejlesztési munka után örömmel mutatja be a szekcionált kapuk új sorozatát!

A Trend sorozat
A Trend sorozatban megtalálhatók a húzórugóval és a torziós rugóval szerelt változatok is, a méretük pedig legfeljebb 6000 mm szélesség és 3000 mm magasság lehet. A standard és speciális RAL színek teljes sora áll rendelkezésre a szokásos paneles kialakítással és bevonattal.

Akkor hát milyen újdonságok vannak a Trend sorozatban?
A kapu panel 40 mm vastag és okos sűrűségű habbal van kitöltve. Ehhez jön még a panel polimer bevonata, ami egy kemény külső bevonat, ezért az Alutech most 10 éves* garanciát biztosít a Trend sorozat paneljeire!

Az Alutech ezenkívül meghallgatta a vásárlók észrevételeit és javított a Trend kapu keretén és a hardveres részein a következő javításokat tette: Új festett keret lábak és új „C” kialakítású szerelvény profil, ezeknek sima a felülete és lehetővé teszik, hogy a keret és a szerelvény rész 50 mm-re behatoljon a szerkezeti nyílásba, látható szerelési lyukak nélkül. A kapuval együtt szállítjuk az új keret lábakat megerősítő konzolokat valamint az előre beszerelt karcsúsított EPDM tömítéseket, amelyek kiváló védelmet biztosítanak a külső elemekkel szemben!
 
Előre színezett láb profil
C kialakítású szerelvény
Mindkét ábrán az alsó nylon talplemez látható
mélyebb, többkamrás alsó gumi
Az új kapu szerkezet horganyzott, alumínium görgőtartóval és kisebb golyóscsapággyal van szerelve. Az új kialakítás része egy új alsó görgő egység, két részből álló könnyen beszerelhető kialakítással. Ezenkívül a zsanérelemek kisebb stabilizáló bemélyedésekkel rendelkeznek, ami megakadályozza a zsanérelemek nem megfelelő rögzítését, és a túlterhelését.
könnyen telepíthető alsó konzol golyóscsapággyal
A Trend első oldalra szerelt torziós kapuk rugós egysége megújult. Az új rendszer beszerelése egyszerű! A rugós egységet új, könnyen csavarozható megoldással láttuk el, és a tartókonzoljai előre fel vannak szerelve. A kapu fel van szerelve egy új csapágytartóval is a tengely beállításához, amely segíteni fogja a rugó tengelyének párhuzamosan tartását, még akkor is, ha a beszerelési felület nem egyenes!

Az Alutech a Trend sorozat kiadása mellett új opciókat kínál a Trend és a Classic kapukhoz is, mint például;
Olyan átjáróajtókat tudunk gyártani hozzájuk tartozó RAL színekre festett profilokkal, amelyek körülölelik az átjáróajtót és illeszkednek a kapu panelek színéhez. Az új 20mm-es alacsony küszöbérték új, megnövelt, akár 5000mm széles küszöbértékkel is párosítható!

Összefoglalva az új Trend sorozat jelentősen továbbfejlesztett síneket és eszközöket kínál, a kapukat könnyebb beszerelni, és az eladási érték is növekszik. Egyszerűen kifejezve ez egy olyan kapurendszer, amelyet be kell szerelnie, mert ha nem, akkor a versenytársai fogják beszerelni!

Az Alutech szeretné megköszönni az ügyfeleinek és partnereinek azt az értékes hozzájárulást, amelyet a Trend sorozat piacra juttatásáért tettek, mivel a kapott vélemények alapján az Alutech képes volt olyan kapurendszert létrehozni, amelyhez büszkén adja a nevét, és reméli, hogy az ügyfelei is ezt fogják tenni. Végül is Önök segítettek nekünk a tervezésben!!
Konzol előre színezett lábakkal és beépített tömítéssel
Az Alutech új innovációt vezetett be a Trend sorozat húzórugóval szerelt kapui esetében, ami nem más mint a teljes hosszúságú rugó burkolat, ami eltakarja a kapu rugóját és a kábeleket, és így fokozza a kapu vizuális megjelenését a keret lábai területén. Az új elemnek számos előnye van, nemcsak védelmet nyújt az ujjak esetleges becsípődése ellen, hanem termikus fékként működve csökkenti a keret lábának hőveszteségét!
teljes hosszúságú biztonsági rugóburkolat
Az új felső dob kerék szerelvényt a gyárban felszereljük a keret lábának tetejére, így lecsökken a beszerelés ideje.
Ezen kívül a keret oldalát előre kilyukasztjuk, hogy a kézi lezárót különböző pontokban rögzíteni lehessen, továbbá minden kapuval együtt szállítunk egy előre kilyukasztott tartót a rugó oldali csavarhoz! Ha a tartóra nincs szükség, akkor egy lezáró elemet szállítunk az ujjak esetleges becsípődésének megakadályozásához.

A 107mm-es profillal együtt egy továbbfejlesztett javítókészletet is biztosítunk, nem csak a lábak burkolatához, hanem a szerelvény burkolatához is! Lehetőség van a rendszer kisebb nyílásba történő beszerelésére, vagy a nyitási magasság megnövelésére.

Az új ajtón előre kilyukasztott vízszintes elemek is vannak a hossza mentén. Így a mennyezeti rögzítési pontokat könnyedén lehet használni. Ehhez jön még az új teleszkópos hátsó rúd rögzítő rendszer, amely lehetővé teszi az oldalsó falak könnyű beszerelését, ezzel csökkentve le a beszerelésre fordított időt!
Kilyukasztott vízszintes elem, előre felszerelt felső dob kerék szerelvénnyel
Alsó nylon talplemez, a keret láb stabilizálásához, és a keret alsó része korróziójának ellensúlyozása céljából. Az új, mélyebb, többkamrás, előre felszerelt alsó padló tömítés pontos illeszkedést biztosít, az állítható mélység állító pedig egyenetlen padló esetében nyújt segítséget!