Webáruház Árkalkulátor

AluPro panorámakapuk

Az AluPro cégcsoport kínálatában új panorámakapuk jelentek meg. Az új termékek egyedi jellemzője az eloxált alumínium profilokból álló szelvények. Az eloxált alumínium profilanyag a (svájci) Qualanod műbizonylattal rendelkezik. A korrózióálló (eloxált) szelvényeknek léteznek panorámakapuk, illetve összetett ajtószárnyak formájában is, mely az új termékek széleskörű felhasználását teszik lehetővé különféle ipari, és garázsajtó variációkra.Az Alutech cégcsoport tájékoztatni szeretné Önöket a termék-választékának új csoportjáról, az (anódosan) eloxált alumínium profilanyagból (színkódja A00-D6) készült: AluPro Panorámakapuk családjáról.

Az AluPro panorámakapuk beleértve a kombinált ajtószárnyas verziókat is (PO, ALBS) készülhetnek eloxált szelvényekből/modulokból. E mellett a szekció betétek széles választéka áll rendelkezésre. Akril festésű dupla, (26 mm) vagy szimpla (3 mm), továbbá 3 vagy 26 mm kompozit anyagú betétek.

Megemlítenénk még, hogy az Alutech cégcsoport AluPro ajtai léteznek festett változatban is. A festett szelvények az alábbi 9 népszerű színben állnak rendelkezésre:Az alapszíneken túl lehetőség van RAL színskála más színeire is festeni a profilanyagot. Az AluPro panorámakapuk felületének széles színválasztéka bármilyen helyszínhez segít megtalálni az optimális ajtótípust a vevői igényekkel összhangban. Az eloxált AluPro profil ajtók ára megegyezik a festett változattal.