Webáruház Árkalkulátor

Osztott-keretes-szerkezetű kapuk

Az osztott-keretes szekcionált kapuk biztosítják a térkialakítás áttekinthetőségét és a helyiségek természetes megvilágítását. Ideális megoldás autószalonokhoz, gépjármű szerelőműhelyekhez, tűzoltóság részére, autómosókhoz és egyéb ipari objektumokhoz. Ideális bemutatótermek és kirakatok kialakításához, mivel lehetővé teszik a termékek előnyös bemutatását.

Az Alutech osztott-keretes panelek fényáteresztő akril betétes extrudált alumínium profilokból készülnek.Az Alutech osztott-keretes szekcionált kapuk jellemzői:
 • Négy kaputípus közül lehet választani, amelyek esztétikai és hőszigetelési tulajdonságukban különböznek egymástól. Az AluPro és 909 típusú kapuk magas funkcionalitást nyújtanak, az AluTherm kapuk kiváló hőszigetelő tulajdonsággal, az AluLine kapuk pedig ragyogó eleganciával rendelkeznek.
  A kapu tulajdonságai AluPro
  típusú kapu
  AluTherm
  típusú kapu
  AluLine
  típusú kapu
  909
  típusú kapu
  Szekciók anyaga Hőhidas
  alumínium profil
  Hőhídmentes
  alumínium profil
  Hőhidas
  alumínium profil
  csökkentett
  látható résszel
  Hőhidas
  alumínium profil
  Hővezetési tényező W/(m2K)* 4,54 3,45 4,35 4,0
  Kapu max. szélessége 7000 mm 7000 mm 5000 mm 8000 mm
  Kapu max. magassága 6000 mm 6000 mm 6000 mm 7500 mm
  A dupla üvegezés vastagsága 26 mm 26 mm 22 mm 16 mm
  Személybejáró ajtó beállításának lehetősége nincs nincs nincs nincs
 • A szekciók kitöltési változatának sokfélesége: Akril betétek, kompozit panelek, alumínium rácsok, stb.
 • Az osztott-keretes szekciók és szendvicspanelek kombinálásának lehetősége az ajtólapban. Különböző típusú paneleket lehet kombinálni azonos vastagságuknak (45 mm) köszönhetően. A felső végek speciális formája garantálja a panelek biztos illeszkedését és kizárja a becsípődés lehetőségét.
 • A sokféle kivitelezési változat (10 fajta) lehetővé teszi az osztott-keretes szekcionált kapuk különböző adottságú - alacsony áthidalós, nagy belmagasságú vagy ferde-tetős - nyílásokba történő beépítését.
 • A korrózióvédő anyagok és alkatrészek hosszú távon biztosítják a kapuk esztétikus külsejét és funkcionalitását.
Teljes mértékben megfelelnek az áruk biztonságára vonatkozó európai szabványok követelményeinek. A kapuk összetett mechanizmussal rendelkeznek, amely megakadályozza a kapulap lezuhanását és védelmet nyújt beakadás, vágási sérülések és az ujjak becsípődése ellen.